Links  |  Oversigt  |  Kontakt
Ekspeditionen 2006-2007   Her kan du læse om den vision, der er drivkraften bag Galathea 3, om skibet, der skal sejle ekspeditionen Jorden rundt, om ruten og om forskningen ombord.
 
 

Vision

Galathea 3's formål er at styrke dansk forskning - ikke alene i kraft af gennemførelsen af konkrete forskningsprojekter ombord, men også i forhold til det internationale forskningsnetværk, som Danmark er en del af. Samtidig skal Galathea 3 give rekrutteringen af fremtidens forskere en saltvandsindsprøjtning!

Der er således knyttet betydelige uddannelses- og formidlingsmæssige ambitioner til projektet. Galathea 3 skal styrke danskernes opfattelse af den moderne videnskab som nærværende og meningsfuld og bringe navnlig den naturvidenskabelige forskning ind i grund- og gymnasieskolerne i en form, der kalder på både oplevelse, nysgerrighed og indsigt. Med direkte satellitopkobling fra ekspeditionsskibet til klasseværelserne i Danmark vil det være muligt at inddrage forskningen på Galathea 3 aktivt i undervisningen – og sætte kød og blod på det at være forsker.

Udskriv siden
 
 

Forskning
Forskning af høj kvalitet er selve fundamentet for Galathea 3. Her får du et overblik over de deltagende projekter - og snart vil også forskernes detaljerede projektbeskrivelser være tilgængelige.

Ruten

Galathea3