Links  |  Oversigt  |  Kontakt
 
 

Nyheder

Klik på overskriften (står i blåt) til de enkelte artikler for at læse dem i deres helhed og se billeder.Penge fra Esbjerg Fonden

Vores projekt har fået 100.000 kr. i støtte fra Esbjerg Fonden. Det er en god start, men vi mangler stadig midler til aflønning af de forskere som ikke p.t. er ansat ved SDU, og søger derfor fortsat andre fonde etc.


Sponsorat og samarbejde

COWI A/S har i et stykke tid arbejdet med at udvikle GIS-redsakber til håndholdte computere. Vi får nu lov at afprøve, om programmel og udstyr kan fungere til landskabshistorisk rekognocering og kulturmiljøkortlægning.


Samarbejde med historiker fra St. Croix

Der tegner sig nogle interesante muligheder for at vores data og feltarbejde kan blive en del af noget større.


En fremtid for St. Croix med historien i centrum

Fyldig omtale af den 18. årlige konference for Society of Virgin Islands Historians på netop St. Croix, ikke mindst om inlægget fra Janne Jørgensen-Liburd, der præsenterede vores projekt. Se the "St. Coix Source"
http://www.onepaper.com/stcroixvi/?v=d&i=&s=News:Local&p=1138079747


Præsentationen fra Geografilærernes årsmødekursusMere financiel støtte til St. Croix i fortid og nutid

Vi har gennem Dansk Ekspeditionsfond fået 420.000 kr. til gennemførelsen af projektet


Vi er med på Forskningens Dag i Esbjerg 5. maj

Vi er med når næsten alle uddannelsesinstitutioner på Esbjergegnen sætter hinanden stævne i Musikhuset og viser hvor de hver især er helt fremme i forskerskoene indenfor temaet VAND.


Billeder fra St. Croix januar 2006

Billeder taget af Janne Jørgensen-Liburd ved besøg på øen i januar 2006, hvor hun bl.a. deltog i "Society of Virgin Islands Historians" 18. årlige konference, hvor temaet i år var "Salt River, St. Croix: Historical perspectives and Future Development". Se fyldigt referat hos the Virgin Islands Daily News her: http://www.virginislandsdailynews.com/index.pl/article_home?id=12451700


Udskriv side
  
 
 
Galathea3