Links  |  Oversigt  |  Kontakt
Nyheder   Dansk Ekspeditionsfond holder dig opdateret om Galathea 3 - både før, under og efter ekspeditionen.
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyt om Galathea 3 direkte i din inbox.
 
 

Nyt om Galathea 3

2008  2007  2006  
Ma | Apr | Mar | Febr | Jan


26.03.2007

På jagt i den tropiske sandkasse

Siden den sidste sluseport i Panama-kanalen lukkede sig bag Vædderen den 12. marts om natten, har skibet udforsket de varmere vande i det caraibiske hav. Med ombord er senest kommet forskere fra bl.a. projekterne ”Tropiske havgræsser”, ”Flourescerende proteiner” og det geologiske projekt ”West Indies Marine Geoscience Investigations”.



15.03.2007

Ekspeditionsdeltager fortsat i bedring

En deltager på et af Galathea 3’s landbaserede projekter, som forsker i plantesamfund på Galapagos, kom sidst på dagen fredag - to dage efter, at VÆDDEREN havde lettet anker ved den ecuadorianske øgruppe - i nærkontakt med en haj under en svømmetur i bugten ved Santa Fe.


14.03.2007

Ekspeditionsdeltager slipper uden mén efter møde med haj

Lørdag kom en deltager på et af Galathea 3’s landbaserede projekter, som forsker i plantesamfund på Galapagos, i nærkontakt med en haj, da han - på vej fra den lille Galapagos-ø Santa Fe til den større Santa Cruz - tog en svømmetur fra en gummibåd.


12.03.2007

Fra Stille- til Atlanterhav

VÆDDEREN passerede i nat lokal tid Panamakanalen og befinder sig nu i det Caribiske Hav. Tre sæt sluser skulle skibet passere på sin sejlads gennem den 81 km lange kanal, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet.


Udskriv siden
 
 

Galathea3