Links  |  Oversigt  |  Kontakt
 
 

Vi er med på Forskningens Dag i Esbjerg 5. maj

logo til Forskningens Døgn Vi er med når næsten alle uddannelsesinstitutioner på Esbjergegnen sætter hinanden stævne i Musikhuset og viser hvor de hver især er helt fremme i forskerskoene indenfor temaet VAND.

'Fisketorvet

tegning af Henry Morton 1843-44, Fisketorvet i Frederiksted på St. Croix

SDU deltager på mange måder i det nationale arrangement Forskningens Døgn 5. til 6. maj i år. I Esbjerg sker det ved den store forskningsmesse i Musikhuset, hvor der om formiddagen er Børneuniversitet for alle 5. klasser i Ny-Esbjerg kommune og Fanø, og der om eftermiddagen er åbent for alle interesserede. Stort set alle uddannelsesinstitutioner i Esbjerg-området deltager, og det fælles tema er VAND. Det passer jo meget godt med vores projekt, så vi repræsenterer i år SDU. Børnene vil få lejlighed til at kigge på gamle kort, selv tegne og lege skattejagt.. sådan som vi forskere selv leder efter gemte oplysninger i mystiske kilder.

fra G3 hjemmeside, personale

Om eftermiddagen får vi besøg af Morten Meldgaard, der ud over at være direktør for Dansk Ekspeditionsfond som tilrettelægger Galathea3-ekspeditionen også er adjungetret professor ved SDU. Han vil fortælle om Galathea3 fra ide til afsejling. Desuden vil vi og nogle af vores samarbejdspartnere fortælle om teknikken og metoderne bag vores planlagte aktiviteter i felten og det informationssystem som skal bygges op med resultaterne derfra.

Vi glæder os til at se jer i Musikhuset!

Følg med i planlægningen af Forskningens Døgn i Esbjerg

Udskriv side
  
 
 
Galathea3