Links  |  Oversigt  |  Kontakt
Nyheder   Dansk Ekspeditionsfond holder dig opdateret om Galathea 3 - både før, under og efter ekspeditionen.
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyt om Galathea 3 direkte i din inbox.
 
 

Aftenåbent på zoologisk museum i Galatheas tegn

Oplev Zoologisk Museums ’hemmelige’ samlinger og mød Galatheaforskerne.

Dato 14.4.2008

I anledning af ét-året for Galathea 3-ekspeditionens hjemkomst åbner Zoologisk Museum som noget helt særligt dørene til de videnskabelige samlinger, Magasinerne, der til hverdag er lukket for publikum. Her ligger en af verdens største og ældste zoologiske samlinger, bl.a. med fund fra de første to Galathea-ekspeditioner.

På Magasinerne kan man møde og sludre med en række af Danmarks ledende videnskabsfolk, der alle har været involveret i Galathea 3 – lige fra zoologer, geologer og botanikere til antropologer, etnologer og geografer.

Der vil være forskere, der har studeret så forskellige ting som dybhavsfisk, giftige havslanger, havskildpadders vandringsmønstre i verdenshavene, sukkulenter på Galapagosøerne, det kemiske miljø i Jordens indre, afdøde afrikanske og afro-caribiske slavers levevilkår, fugle på Salomonøerne, overlevelsen og landbrugsproduktionen på Salomonøerne og dybhavets bundfauna i Salomonhavet.

Alle forskerne har spændende genstande med, der har relation til deres undersøgelser på ekspeditionen, bl.a. helt nye dyrearter fundet på turen. Man vil også kunne opleve ting fra de tidligere Galathea-ekspeditioner.

Alle er velkomne. Der er gratis adgang.
ARRANGØRS NAVN
Zoologisk Museum

ADRESSE FOR ARRANGEMENT
Universitetsparken 15
2100 København Ø

LOKATION
Zoologisk Museum

TIDSPUNKT FOR ARRANGEMENT
Fra: Fredag d. 25. april kl. 19.00
Til: Fredag d. 25. april kl. 22.00


VIDENSKABELIGT OMRÅDE
Kultur og Kommunikation
Natur og Univers

Udskriv siden
 
 
Galathea3